Kaikkensa sitä ihminen tekee ettei tarvitse tuijottaa telkkarista alkavaa David Hasselhoffin talk showta. Ajaa vaikka sitten sen reilun tuhat kilometriä. Googlen karttapalvelun mukaan ETA lähtöpisteen parkkipaikalle on perjantaina 3.4. 11:57. Autoa voi yrittää bongata Ropinsalmen kelikamerassa .
Tämän vuoden ruoka-aineiden kuivausprojektissa kokeiltiin uusina aineksina tomaattipyreetä, maustekurkkua ja tuorepastaa (ravioli). Mitään ongelmia kuivauksessa ei ollut. Katsellaan miten ainekset käyttäytyvät ruoan valmistuksessa.
Kaali 500 g -> kuivattuna 30 g
Maustekurkku 1 kpl 135 g -> kuivattuna 13 g
Tuorepasta Ravioli 4 juustoa 250 g -> kuivattuna 180 g
Peruna-Sipuli pakaste 500 g -> kuivattuna 95 g
Tuore tomaatti 145 g -> kuivattuna 15 g
Naudan jauheliha 10% 700 g -> kuivattuna 170 g
Broilerin muruliha 400 g -> kuivattuna 87 g
Kebabliha 400 g -> kuivattuna 145 g (rasvaa imeytetty talouspaperiin)
Kinkkusuikale 400 g -> kuivattuna 95 g
Naudan suikale 1050 g -> kuivattuna 230 g
Tomaattipyree 60 g -> kuivattuna 25 g levy
Punajuuri 1 kpl 182 g kuorineen -> kuivattuna 27 g
Sipuli 2 kpl kuorineen 348 g, kuorittuna 314 g -> kuivattuna 45 g
Mielenkiinnolla jään odottamaan kommenttejanne kuivatuista tuotteista. Miltä maistuivat? Miten toimivat? Missä olivat seassa? Raportoikaatten!
VastaaPoista